Statiestraat 71
    8570 Anzegem
+32 (0)56 / 68 90 23

Voorstelling

Op 1 augustus 2011 hebben wij, Bart en Hilde, de fietswinkel 'Eddy Sport' te Anzegem overgenomen.

In het eerste jaar voerden we al enkele renovatiewerken uit om efficiënter te kunnen werken. Twee jaar later besloten we een nieuw stuk bij te bouwen, om een nog betere service te kunnen garanderen.
 
We bieden een ruim assortiment van verschillende soorten fietsen. Kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, E-bikes,... Voor elk wat wils! Er worden regelmatig bijscholingen gevolgd zodat we mee zijn met de nieuwste trends en technische snufjes. Dit zorgt er ook voor dat elke herstelling op een correcte manier kan uitgevoerd worden.
 
Onze prioriteit is klantvriendelijkheid. We streven ernaar dat elke klant de winkel verlaat met een lach op zijn gezicht. We zorgen er persoonlijk voor dat iedereen een fiets op maat heeft waar hij ten volle van kan genieten.
Denk je een racefiets aan te kopen? Dan is één van onze belangrijke troeven de samenwerking met MOVE point. Mathieu is gespecialiseerd in bikefitting. Bij aankoop van een racefiets bij Bartbikes, wordt je gratis opgemeten door Movepoint. Alle aanpassingen nodig aan de fiets worden dan weer door ons gedaan. Zo ben je zeker dat je de fiets aankoopt die volledig aangepast is aan je lichaamsbouw. Op die manier geniet je nog meer van je fiets!
 
Bij vragen, spring gerust eens binnen voor meer info!
 

 

"Bartbikes, want fietsen is genieten!"